Toon beoordeling voor
67 commentaren van in totaal 67 beoordelingen

Service

9

J. B aan de Stegge 08/05/2019

Zowel showroom als garage zeer bekwaam en vriendelijk personeel. De showroom is een aantrekkelijk verblijf waar altijd een drankje wordt aangeboden.

Service

9

robert (enschede) 08/05/2019

Ik geef nooit een 10, niemand is perfect

Service

10

Pauline Joosten (Lochem) 03/05/2019

prima service

Service

10

Ronald h. 24/04/2019

De algehele uitvoering werkzaamheden en het overleg met mij , ben ik zeer over te spreken

Service

8

andré van leeuwen 18/04/2019

Voelt gewoon goed.

Service

9

Willem Pouwels (Losser) 23/01/2019

De medewerkers zijn zeer vriendelijk en servicegericht. Afspraken worden nagekomen en bij bijzondere zaken aan de auto wordt je gebeld. Dus nooit geen verrassingen. Dat de auto schoon voor je klaar staat vind ik een hele prettige service.

Verkoop

10

Rene Borgerink (Beuningen) 16/01/2019

Kennis, gedrevenheid en een zeer vriendelijke benadering.

Service

9

Dhr. Hauser (Neede) 04/01/2019

Lexus Enschede onderscheidt zich van andere werkplaatsen waar ik ervaring mee heb qua klantgerichtheid en de communicatie. Men is altijd goed te bereiken, altijd beschikbaar voor het beantwoorden van vragen en maakt tijd wanneer je onaangekondigd even langskomt met een vraag betreffende de auto o.i.d. Prima service, fijn dat de auto altijd netjes wordt afgeleverd, soms met een cadeautje, een andere keer met een persoonlijke noot van desbetreffende monteur. Fijne ervaring.

Service

8

Dhr. J. Slot (Enschede) 21/12/2018

In het algemeen ben ik zeer tevreden over Lexus Enschede, het bedrijf presenteert zich heel netjes, heeft vriendelijke medewerkers en onderstreept de kwaliteit waar het merk Lexus voor staat

Service

9

Dhr.Bartelink (Enschede) 05/12/2018

Zeer goed

Toon meer

Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.