Toon beoordeling voor
81 commentaren van in totaal 81 beoordelingen

Service

10

Frank Hartskeerl 09/09/2019

Klantvriendelijk en goede service, duidelijke prijsopgaaf en uitleg van uitgevoerde wzh.

Service

9

Henk Jacobs (Hellendoorn) 09/09/2019

Alles is uiterst correct uitgevoerd alleen vond ik de prijs nogal hoog voor minder dan een uur werk.

Service

9

De Heer H.B. aan de Stegge (Goor) 06/09/2019

Gewoon een prima garage voor de Lexusrijders!!!Vriendelijk..Op tijd en alles vlag vooraf besproken. TOP

Service

9

Niels (Aalten) 03/09/2019

Zijn klantvriendelijk en de service is goed. Hebben voldoende kennis over de auto.

Service

10

Huub Groeneveld (Oldenzaal) 30/08/2019

De service van Lexus ENSCHEDE is top. Bij een onderhoudsbeurt wordt de auto gehaald en schoon teruggebracht. Bij Lexus ENSCHEDE ben je nog klant, bij andere dealersi lijkt het wel dat je blij moet zijn dat je daar een auto mag kopen.

Service

9

Randy Thio (Enschede) 23/08/2019

klantvriendelijk personeel en met de service ben ik tevreden

Service

10

Bert Witteveen (Wierden) 07/08/2019

Ik ben uiterst tevreden over de deskundigheid van het personeel, vriendelijkheid en het nakomen van afspraken.

Service

8

Willem Pouwels (Losser) 07/08/2019

Lexus Enschede heeft een sterk gevoel voor klanttevredenheid. De medewerkers zijn vriendelijk en duidelijk. Het is duidelijk dat zij graag tevreden klanten willen. Dat voelt goed.

Service

9

K. Keun 31/07/2019

Omdat wij er steeds klantvriendelijk zijn geholpen en garantie reparaties ook daadwerkelijk juist zijn uitgevoerd.

Service

10

Wegman (Losser) 31/07/2019

Omdat er ook keurig vervangend vervoer was geregeld en wel in een nieuwe UX waarvan ik heb genoten

Toon meer

Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.