Toon beoordeling voor
62 commentaren van in totaal 62 beoordelingen

Service

9

Willem Pouwels (Losser) 23/01/2019

De medewerkers zijn zeer vriendelijk en servicegericht. Afspraken worden nagekomen en bij bijzondere zaken aan de auto wordt je gebeld. Dus nooit geen verrassingen. Dat de auto schoon voor je klaar staat vind ik een hele prettige service.

Verkoop

10

Rene Borgerink (Beuningen) 16/01/2019

Kennis, gedrevenheid en een zeer vriendelijke benadering.

Service

9

Dhr. Hauser (Neede) 04/01/2019

Lexus Enschede onderscheidt zich van andere werkplaatsen waar ik ervaring mee heb qua klantgerichtheid en de communicatie. Men is altijd goed te bereiken, altijd beschikbaar voor het beantwoorden van vragen en maakt tijd wanneer je onaangekondigd even langskomt met een vraag betreffende de auto o.i.d. Prima service, fijn dat de auto altijd netjes wordt afgeleverd, soms met een cadeautje, een andere keer met een persoonlijke noot van desbetreffende monteur. Fijne ervaring.

Service

8

Dhr. J. Slot (Enschede) 21/12/2018

In het algemeen ben ik zeer tevreden over Lexus Enschede, het bedrijf presenteert zich heel netjes, heeft vriendelijke medewerkers en onderstreept de kwaliteit waar het merk Lexus voor staat

Service

9

Dhr.Bartelink (Enschede) 05/12/2018

Zeer goed

Service

9

W. Husslage (Holten) 23/11/2018

Door Lexus Enschede word je als gast behandeld. Auto CT200H is uitstekend; bij onderhoud komen gebreken aan het licht, die je niet zou verwachten: ongelijkmatige slijtage aan banden, koplampproblemen.

Service

10

Huub Groeneveld (Oldenzaal) 20/09/2018

Lexus Enschede zorgt dat erbij onderhoud geen last ligt bij de klant. De auto wordt gehaald en later teruggebracht, helemaal top.

Service

10

Bert Witteveen (Wierden) 29/08/2018

Uiterst vriendelijk personeel, uitstekende service, afspraken worden probleemloos nagekomen

Service

8

dhr.S.Duurland (Sneek) 22/08/2018

Zoals al vermeld, zijn wij tot op zekere hoogte tevreden . De showroom en wachtruimte zagen er keurig uit maar wij hebben geen verkoop-personeel getroffen.

Service

10

Boudewijn Wabeke (Enschede) 15/08/2018

Ik rij al een aantal jaren Lexus. Ben zeer tevreden over de auto en ook over de garage.Personeel verkoop, receptie en werkplaats staan altijd klaar en handelen eventuele problemen, die overigens bij Lexus nauwelijks voorkomen, adequaat af. Gewoon een prettige garage!

Toon meer

Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.