Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Toon beoordeling voor
56 commentaren van in totaal 56 beoordelingen

Service

10

Huub Groeneveld (Oldenzaal) 20/09/2018

Lexus Enschede zorgt dat erbij onderhoud geen last ligt bij de klant. De auto wordt gehaald en later teruggebracht, helemaal top.

Service

10

Bert Witteveen (Wierden) 29/08/2018

Uiterst vriendelijk personeel, uitstekende service, afspraken worden probleemloos nagekomen

Service

8

dhr.S.Duurland (Sneek) 22/08/2018

Zoals al vermeld, zijn wij tot op zekere hoogte tevreden . De showroom en wachtruimte zagen er keurig uit maar wij hebben geen verkoop-personeel getroffen.

Service

10

Boudewijn Wabeke (Enschede) 15/08/2018

Ik rij al een aantal jaren Lexus. Ben zeer tevreden over de auto en ook over de garage.Personeel verkoop, receptie en werkplaats staan altijd klaar en handelen eventuele problemen, die overigens bij Lexus nauwelijks voorkomen, adequaat af. Gewoon een prettige garage!

Service

8

B. Knol (Enschede) 10/08/2018

goede service

Service

9

Bert Ottink (Wierden) 01/08/2018

Zeer goede service in een niet alleen duidelijk, maar ook vriendelijk en persoonlijk contact.

Verkoop

10

A. Boshouwers (Best) 23/07/2018

Vriendelijke en professionele benadering. In alle opzichten meedenkend. De service begon al voor de aankoop. Dat gaf een goed gevoel over de aankoop. Verkoper was proactief zonder opdringerig te worden. Hij was verder deskundig en gepassioneerd over Lexus.

Service

10

Dhr D Teunissen (Groenlo) 04/07/2018

wederom vriendelijk ontvangst, geen pressie, ruim de tijd, goed doorspreken van de mogelijkheden. Duidelijke afspraken.

Service

10

Ronald Weppel (Hengelo) 02/07/2018

Alles is gewoon goed en netjes gedaan

Service

10

W. Schipper (Bathmen) 28/06/2018

Garage voelt heel prettig aan en ondanks het feit dat ik "maar"een 2ehands Lexus rijd wordt uitermate vriendelijk, correct en persoonlijk behandeld

Toon meer

Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.