Toon beoordeling voor
71 commentaren van in totaal 71 beoordelingen

Service

9

Bert Ottink (Wierden) 11/07/2019

Zowel klantvriendelijke als goede service.

Service

9

Lelifeld (Hengelo) 07/06/2019

Lexusdealer Peterman is in één woord uitstekend! Vanaf het moment van het plannen van een onderhoudsbeurt tot en met het ophalen van de auto wordt je er netjes te woord gestaan, worden afspraken nagekomen, wordt je op de hoogte gehouden van de vorderingen van de reparatie en eventuele kosten en is de service persoonlijk en van hoog niveau.Vakkundige mensen werken, als of het hun eigen auto is, met zorg aan de auto van de klant.

Service

9

Albert van Eldik 31/05/2019

De dealer levert een fantastisch mooi en bijzonder product. Weet dit ook over te brengen op mij als klant en zorgt dat je een gevoel krijgt bij de auto die je koopt.

Service

9

Jan Volder (Hengelo) 22/05/2019

Alles keurig, conform afspraak

Service

9

J. B aan de Stegge 08/05/2019

Zowel showroom als garage zeer bekwaam en vriendelijk personeel. De showroom is een aantrekkelijk verblijf waar altijd een drankje wordt aangeboden.

Service

9

robert (enschede) 08/05/2019

Ik geef nooit een 10, niemand is perfect

Service

10

Pauline Joosten (Lochem) 03/05/2019

prima service

Service

10

Ronald h. 24/04/2019

De algehele uitvoering werkzaamheden en het overleg met mij , ben ik zeer over te spreken

Service

8

andré van leeuwen 18/04/2019

Voelt gewoon goed.

Service

9

Willem Pouwels (Losser) 23/01/2019

De medewerkers zijn zeer vriendelijk en servicegericht. Afspraken worden nagekomen en bij bijzondere zaken aan de auto wordt je gebeld. Dus nooit geen verrassingen. Dat de auto schoon voor je klaar staat vind ik een hele prettige service.

Toon meer

Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.