OVER ONS

Introductie

INTRODUCTIE


In onze vestiging proberen wij u op alle mogelijke manieren van dienst te zijn. Bij ons vindt u niet alleen de modellen van Lexus, maar wij bieden u tevens een geheel vrijblijvende kennismaking met de topklasse waar Lexus voor staat.


Ons onderkomen is ingericht geheel conform de standaard van Lexus op het gebied van interieur en exterieur: stijlvol, luxe en met de grootst mogelijke aandacht voor de kleinste details. Onze lounge is voorzien van internettoegang en lectuur. Hier kunt u onder het genot van een kopje koffie wachten of doorwerken, terwijl onze vakmensen zorg dragen voor het onderhoud aan uw Lexus.

Medewerkers

MEDEWERKERS


Boudewijn Spoor - Salesmanager Lexus Enschede

Boudewijn Spoor is een vertrouwd gezicht bij Lexus Enschede. Hij heeft alvorens 20 jaar ervaring elders opgedaan in het automotivevak en is sinds 2007 werkzaam bij Lexus Enschede. Hij heeft als doel om Lexus in de regio Twente op de kaart te zetten en ruime bekendheid te geven. Daarnaast zal hij er, samen met zijn enthousiaste team van Lexus Enschede, zorg voor dragen om aan al uw verwachtingen te voldoen.

‘’Al van jongs af aan heb ik “benzine” in mijn bloed en nog altijd is het autovak mijn grote passie. Ik ben bijzonder blij dat ik bij Lexus Enschede een werkgever heb gevonden die zo goed aansluit bij alles waar ik voor sta: betrouwbaarheid, kwaliteit en uitstraling. Lexus staat namelijk ook voor die betrouwbaarheid en kwaliteit en onderscheidt zichzelf tevens van de rest. Het is continue streven naar perfectie; dit is zowel van toepassing op Lexus Enschede als op mijzelf. Lexus Enschede staat voor nummer 1 in betrouwbaarheid, wat je zegt moet je nakomen! Lexus is een fantastisch merk dat erg vooruitstrevend is.

Kortom, een merk dat enorm gewaardeerd wordt, zowel door onze klanten als door mijzelf. 

Bij ons ligt de “rode loper” altijd uitgerold en wordt u warm verwelkomt, iedere keer als u bij ons het prachtige moderne pand binnenkomt!’’

Rutger Dam Wichers - Vestigingsmanager 

Rutger Dam Wichers is vestigingsmanager bij Lexus Enschede. 

''Lexus is een prachtig merk en samen met het team van Lexus Enschede zal ik er zorg voor dragen dat wij altijd de kwaliteit en service leveren die u gewend bent van Lexus. Bij Lexus Enschede is de rode loper in onze showroom altijd voor u uitgelegd en benaderen wij u op een persoonlijke, gastvrije en service gerichte manier.''

Tim Stotijn - Serviceadvisor 

''Ik ben er zeer trots op dat ik voor zo'n mooi merk als Lexus mag werken. We zijn dan ook alke dag bezig met het verbeteren van onze service aan u.

Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van onze haal en breng service, hebben we een luxe wachtruimte, werkplekken met gratis wifi en krijgt u de auto altijd netjes en schoon terug. Ook beschikken we over prachtige Lexus modellen als vervangend vervoer. 

Lexus is een zeer betrouwbaar en complete auto, die buiten het onderhoud volgens de Lexus voorschriften, zeer zelden reparaties behoefd.''

Sandra Pieterson - Host showroom 

''Ik werk als part-time host in onze Lexus showroom. Naast het verwelkomen van klanten, doe ik de verkoopadministratie, het bestellen van nieuwe auto's en de afleveringsplanning van nieuwe en gebruikte auto's. Ik ben ruim 25 jaar werkzaam bij Toyota, waarvan 8 jaar bij Lexus. Aangezien ik me in een prachtige showroom begeef en met enthousiaste klanten en collega's te maken heb, heb ik het hier erg naar mijn zin. Ik heet u daarom ook van harte welkom in onze showroom en nodig u uit voor een heerlijke Nespresso!''

Kyra Mekkelholt - Marketing & communicatie/host showroom 

''Marketing en communicatie is een continue proces waar je iedere dag mee bezig bent. Ik probeer u via verschillende kanalen zo goed mogelijk te bereiken en informeren. 

Ik ben trots dat ik, als net afgestudeerde student, werk heb gevonden binnen het vak waarvoor ik heb geleerd. Daarnaast heb ik ook nog eens het geluk dat ik in een prachtige en interessante branche als deze werk. 

Naast het communiceren via verschillende kanalen zult u mij ook vaak tegenkomen in de showroom als host waar ik u van harte welkom heet in onze prachtige showroom en schenk ik graag iets te drinken voor u in.''


Remco Roebersen - Technisch specialist Lexus 

Remco Roebersen is dé technische man binnen Lexus Enschede. Hij is er voor het stellen van ingewikkelde diagnoses, het oplossen van technische problemen en het uitvoeren van complexe reparaties en onderhoud. 

''Mijn taak binnen Lexus Enschede is het zorgen dat u weer veilig de weg op kunt met uw Lexus. Deze taak neem ik dan ook erg serieus en ik zal daarom nét een stapje extra zetten.''

Dennis Peterman - Algemeen directeur Lexus EnschedeVacatures

VACATURES


Ons bedrijf is altijd in beweging, in ontwikkeling en op zoek naar nieuw talent met verstand van zaken. Momenteel hebben wij geen vacatures, maar wij zijn altijd geïnteresseerd in vakbekwame en gemotiveerde collega’s. Heeft u belangstelling om bij ons te werken? Stuur ons dan een open sollicitatie voorzien van uw curriculum vitae. Misschien kunnen wij uw kwaliteiten goed gebruiken, nu of in de toekomst.